# ABCDEFGHIJKLMOPRSTVW

Vis pr. kategori

Find vores mest elskede opskrifter!

Kylling med lækker umami smag
Kylling med lækker umami smag
Retten jeg her har lavet, har jeg ladet mig inspirere af mange af de forhånds marineret Teriyaki spyd man kan købe, men der er i denne ret her, ikke anvendt Teriyaki Sauce, men derimod Soya Sauce,...
  • 406
Lime kylling med asiatiske toner
Lime kylling med asiatiske toner
  Lime kylling er en velsmagende og klimavenlig ret, der kombinerer friskhed og dybe smage for en eksotisk oplevelse. Denne opskrift bruger ingredienser med relativt lavt klimaftryk, hvilket...
  • 334
Spicy Teriyaki-Gochujang Dressing
Spicy Teriyaki-Gochujang Dressing
Denne krydrede Teriyaki-Gochujang dressing er en skøn fusion af asiatisk smag, der tilfører et ekstra pift til enhver ret. Kombinationen af soja sauce og Teriyaki sauce giver en rig, umami-agtig...
  • 412
Wokret med oksebøf, basmatiris og grøntsager i teriyaki-gochujang dressing
Wokret med oksebøf, basmatiris og grøntsager i teriyaki-gochujang dressing
Denne wokret er en sand smagsbombe, der forener klassiske ingredienser med et asiatisk twist. Det hele starter med den hjemmelavede spicy teriyaki-gochujang dressing, som virkelig løfter retten til...
  • 340
Fremhævet
Henriks koreanske kyllingewok med chilipaste og grøntsager
Henriks koreanske kyllingewok med chilipaste og grøntsager
Denne opskrift er inspireret af de kraftfulde smagsnuancer fra det koreanske køkken, hvor friskhed og krydderi mødes i en skøn harmoni. Retten kombinerer møre kyllingestrimler med sprøde grøntsager...
  • 330
Fremhævet
Hjemmelavet Kimchi – Den Ultimative Guide til Koreansk Fermenteret Kål
Hjemmelavet Kimchi – Den Ultimative Guide til Koreansk Fermenteret Kål
Hvad er Kimchi? Kimchi er en klassisk koreansk ret, der er kendt for sin rige smag, skarpe krydderier og gavnlige probiotiske egenskaber. Denne fermenterede grøntsagsret, som ofte laves med kinakål...
  • 303
Syltet rødkål med appelsin og stjerneanis
Syltet rødkål med appelsin og stjerneanis
Syltet rødkål er en klassisk tilbehørsret, der bringer en perfekt balance af sødme, syrlighed og varme krydderier til ethvert måltid. Med en subtil smag af appelsin og et strejf af anis er denne...
  • 191
Juleboller med bage enzymer
Juleboller med bage enzymer
Ingen jul uden juleboller af den gode gammeldags slags, som er lavet på en god gærdej, her har jeg brugt min opskrift på Hvedeknopper og er blevet spækket med rosiner, syltet appelsinskal, frisk...
  • 1703
Sydasiatisk karrygryde med oksekød
Sydasiatisk karrygryde med oksekød
Sydasiatisk karrygryde med oksekød - oversat til dansk så er det "oksekød i karry tomat chili og kanel" Og ja det kalder jeg denne ret, navnet er taget ud lige i luften. Hvorfor ikke selv finde på...
  • 838
Frisk tun mousse
Frisk tun mousse
Det her er en super frisk tun mousse, jeg har en kammerat der er multihandicappet, når han og jeg i tidernes morgen og inden han fik problemer med at synke sin mad, så var det her den mad han så...
  • 1388