# ABCDEFGHIJKLMOPRSTVW

Vis pr. kategori

Find vores mest elskede opskrifter!

Maltsirup til brød
Maltsirup til brød
Jeg har længe gået og leget med tanken om at farve, noget af det brød jeg går og bager, og jeg har længe gået og tænkt på at bage en art rundstykker som jeg fik for mange år siden fra den lokale...
  • 5622
Fuldkornsboller med havregrød og bageenzymer og tørgær
Fuldkornsboller med havregrød og bageenzymer og tørgær
Havregrød har længe været en klassiker hos de danske børnefamilier. Det er der flere årsager til. Den første er at det nemt at lave ; den anden er at de fleste børn kan lide det ; den tredje er at...
  • 5878
Okse Focaccia boller
Okse Focaccia boller
Corona ramt - det er ikke let med den Corona, slet ikke som mig, jeg har det bedst med fasterutiner. Hvad gør man så for at komme op på toppen, jeg har jo i forvejen en opskrift på Foccacia...
  • 3437
Fuldkorns Burgerboller med bageenzymer
Fuldkorns Burgerboller med bageenzymer
Der skal ikke meget til at gøre en inspiration kedelig, med de meget kedelige burgerboller man køber ude i butikkerne, de smager sjældent godt, fordi det er nemt at smage, at de er masse...
  • 2888
Mexicansk citron kylling
Mexicansk citron kylling
Lørdagskyllingen var populær og nem. I midten af 00'erne var det slut med bakken med de færdigudskårede kyllingestykker, men du kan nemt lave lørdagskylling selv. Jeg vil faktisk mene at min...
  • 1569
Bearnaise Essens
Bearnaise Essens
Béarnaise-essens er en vigtig komponent i den klassiske franske sauce béarnaise, som er en variation af hollandaise-saucen. Béarnaise-sauce har en rig historie og er kendt for sin komplekse smag,...
  • 2572
Ovntørrede og henkogte tomater
Ovntørrede og henkogte tomater
Jeg er sindsyg vild med de her tomater, de emmer om sommer og sol, selvom jeg tørre dem i ovnen. De kan laves på utallige måder men jeg har fundet en nem og ligetil løsning som jeg kan bruge....
  • 2152
Blommechutney med chili og ingefær
Blommechutney med chili og ingefær
Lige om lidt er syltesæsonen over os, og jeg mindes min mors blommetræ når det gik amok og strø om sig med blommer, så jeg mindes min mors sylte projekt med at lave blomme marmelade.  Men det...
  • 2473
Fynsk Æbleflæsk
Fynsk Æbleflæsk
Intet julebord eller anden frokost uden en god Æbleflæsk... Jeg aner ikke om min version slår andres, men den jeg her har fusket mig frem til, gør det godt efter min mening, man kan smage en let...
  • 3069
Confiterede hvidløg
Confiterede hvidløg
Confitering er en fransk konserverings- og tilberedningsmetode, som primært bruges på and og gås. Confire’ betyder at konservere på fransk. Ordet stammer fra latin: conficere (at gøre, at producere,...
  • 4125