Mexicansk citron kylling (48 )
Super let
Lørdagskyllingen var populær og nem. I midten af 00'erne var det slut med bakken med de færdigudskårede kyllingestykker, men du kan nemt lave lørdagskylling selv. Jeg vil faktisk mene at min Mexicanske citron kylling slår den på mange måde. Det bliver mørt og lækkert.
Kategori: | Kylling og And Mexicansk inspireret |
Ingredienser
Til
4
Person(er)
Kylling / krydderi
700 g Kyllingeunderlår |
800 g Kyllingeoverlår |
2 stk Citron |
2 tsk Chili pulver |
2 tsk Spidskommen |
2 tsk Sort peber |
2 tsk Hvidløgs pulver |
2 tsk Salt |
Mexicansk citron kylling fremgangsmåde
Jeg køber en pakke af hver del kylling.
Husk at vaske citronerne før brug, det gør jeg også selvom det er en økologisk citron. Halver citronerne og pres dem, det er saften vi skal bruge til denne opskrift.
Kom et stykke bagepapir i en bradepande - det letter din rengøring af den efter tilberedningen.
Læg al kylling op i bradepanden med bagsiden op ad, gælder selvfølgelig kun kyllingeoverlår, dryp med citron saft over kyllingen på alle sider.
Bland alle kryderierne i en skål eller bøtte, fordel herefter krydderi blandingen jævnt på alle sider af kyllinge delene.
Steges i ovn ved 180°C i 80 minutter eller til en kernetemperatur på ca. 75°C til 80°C.
Opskrift noter
Kan serveres med et godt hjemmebagt brød eller kartofler evt. bagt i ovnen som Hasselback Kartofler eller bare alm. bagte kartofler. Bulgur eller ris kan også bruges. Faktisk smager det også godt med en skive rugbrød sammen med den frisk steget kylling.
Den sky der kommer i bunden af bradepanden, kan du jo lave en skysauce af og servere sammen med dit valgte tilbehør.
Velbekomme.
Næringsindhold
Per portion
Kcal: | 0 |
Kj: | 0 |
Fibre (g): | 0 |
Salt (g): | 0 |
Kulhydrater: | 0 |
Sukker (g): | 0 |
Fedt: | 0 |
Mættet fedt (g): | 0 |
Kolesterol: | 0 |
Proteiner: | 0 |