≡
Open menu
Opskrifter
Viden om madens oprindelse
De populære smagsgivere i det asiatiske køkken
Mesterlig Krydring med 3 Asiatiske saucer
Olivenolie Naturens Flydende Guld
Oliven den glemte skat fra Antikken
Mad og Viden
Tips og ideer
Krydderiskuffen
Meltyper
Meltyper - specialmel
Meltyper
Kemi og teknik i køkkenet
Bageenzym
Gær
Test af bagepulver og natrons virkning
Grundlæggende Bagningsteknikker
Viden om mad
Indsigt i kulhydratindholdet
Køkkenmaskinen
Kenwood Chef XL 1200W
Kenwood AT340 (Råkostjern)
Kenwood KAH358gl (Glasblender)
Kenwood AT312 (Citruspresse)
Kenwood AT320a (Krydderikværn)
Kenwood KAX950me (Kødhakker)
Kenwood KAX980me (Pasta rulle)
Kenwood KAX981me (Pasta / Fettuccine skærer)
Kenwood KAX700pl (Grøntsags spiralizer)
Kenwood KAX400pl (Råkostjern Tern)
Kenwood KAH740PL
Links
Bagværk og madlavning
Om kogemanden
Grundprincipper
Jævningskunst i Køkkenet
Jævning med mel og væske
Sammenligning af Jævningsmetoder
Hvid Sauce: En Alsidig Basis i Dansk Madlavning
Kontakt kogemanden Henrik
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Browse by category
14
Boller
og andet brød
3
Madbrød
0
Pizza
8
Kager
1
Forretter
1
Mellemretter
og natmad
7
Hovedretter
1
Desserter
2
Oksekød
og Kalvekød
4
Svinekød
4
Kylling
og And
1
Fisk
og Skaldyr
0
Pålægssalater
0
Kartofler
2
Ris
og Bulgur og Bønner
2
Pasta
5
Tilbehør
og salat
6
Sur
Syltning
4
Sød
syltning
5
Essenser,
saucer og olie
0
Grøntsager
og Vegetar
2
Dressinger
og Salater
8
Mad
fra andre lande
2
Drikke
og andet
Discover our most appreciated recipes!
Tomatmarmelade
Kært barn kan have mange navne, jeg gik for så vidt at lave Tomat Marmelade, man det endte med at blive som Tomat Ketchup men jeg kalder det nu Tomat Marmelade da det har konsistens derefter, min...
157
Category
Sur Syltning
Kylling med lækker umami smag
Retten jeg her har lavet, har jeg ladet mig inspirere af mange af de forhånds marineret Teriyaki spyd man kan købe, men der er i denne ret her, ikke anvendt Teriyaki Sauce, men derimod Soya Sauce,...
102
Category
Kylling og And
Fuldkornsboller med bageenzymer og tørgær
Ganske almindelige fuldkornsboller med ikke alt for meget fuldkorn i. Det er min hensigt at tilbyde opskrifter til så mamnge som muligt. Jeg bager normalt boller med havregrød men min mor stod lige...
4816
Category
Boller og andet brød
Lime kylling med asiatiske toner
Lime kylling er en velsmagende og klimavenlig ret, der kombinerer friskhed og dybe smage for en eksotisk oplevelse. Denne opskrift bruger ingredienser med relativt lavt klimaftryk, hvilket...
70
Category
Kylling og And
Fremhævet
Spicy Teriyaki-Gochujang Dressing
Denne krydrede Teriyaki-Gochujang dressing er en skøn fusion af asiatisk smag, der tilfører et ekstra pift til enhver ret. Kombinationen af soja sauce og Teriyaki sauce giver en rig, umami-agtig...
22
Category
Asiatisk inspireret
Juleboller med bage enzymer
Ingen jul uden juleboller af den gode gammeldags slags, som er lavet på en god gærdej, her har jeg brugt min opskrift på Hvedeknopper og er blevet spækket med rosiner, syltet appelsinskal, frisk...
1459
Category
Boller og andet brød
Sydasiatisk karrygryde med oksekød
Sydasiatisk karrygryde med oksekød - oversat til dansk så er det "oksekød i karry tomat chili og kanel" Og ja det kalder jeg denne ret, navnet er taget ud lige i luften. Hvorfor ikke selv finde på...
566
Category
Asiatisk inspireret
Frisk tun mousse
Det her er en super frisk tun mousse, jeg har en kammerat der er multihandicappet, når han og jeg i tidernes morgen og inden han fik problemer med at synke sin mad, så var det her den mad han så...
1125
Category
Fisk og Skaldyr
1
2
3
4
5
6
Side 6 ud af 6
© 2024 Du må gerne dele, men kopiering er ulovligt Kopiering af opskrifter, diverse tekster samt billeder og video fra hjemmesiden er ikke tilladt. Hjemmesiden er lavet i samarbejde med Autismefoto