Kødboller til suppe
Let

Ingen hønse- eller oksekødssuppe uden kød- og melboller, og udover at de er nemme at lave så koster de heller ikke mange penge at lave. 

Del denne opskrift

Kategori: Forretter Hovedretter Svinekød

Ingredienser

Til 4 Dusin(e)

Kødbollefars

500 g Hakket grisekød
2 stk æg
100 g Zittauerløg
50 g Hvedemel
100 g Vand
1 1/2 tsk Fint salt (efter smag)
1/2 tsk Sort peber

Kødboller til suppe fremgangsmåde

Næringsindhold

Per portion

Kcal:0
Kj: 0
Fibre (g): 0
Salt (g): 0
Kulhydrater: 0
Sukker (g): 0
Fedt: 0
Mættet fedt (g): 0
Kolesterol: 0
Proteiner: 0

Vær den første til at poste en anmeldelse

Del denne opskrift