Kødboller til suppe (80 )
Let
Ingen hønse- eller oksekødssuppe uden kød- og melboller, og udover at de er nemme at lave så koster de heller ikke mange penge at lave.
Kategori: | Forretter Hovedretter Svinekød |
Ingredienser
Til
4
Dusin(e)
Kødbollefars
500 g Hakket grisekød |
2 stk æg |
100 g Zittauerløg |
50 g Hvedemel |
100 g Vand |
1 1/2 tsk Fint salt (efter smag) |
1/2 tsk Sort peber |
Kødboller til suppe fremgangsmåde
Næringsindhold
Per portion
Kcal: | 0 |
Kj: | 0 |
Fibre (g): | 0 |
Salt (g): | 0 |
Kulhydrater: | 0 |
Sukker (g): | 0 |
Fedt: | 0 |
Mættet fedt (g): | 0 |
Kolesterol: | 0 |
Proteiner: | 0 |