Kogemanden Henrik
Opskrifter og Inspiration fra Henrik's Køkken
Facebook side
Instagram side
YouTube
Log af
Log på
Rediger brugerprofil
Opret bruger
Opskrifter
Om kogemanden
Køkkenets verden
Tips og ideer
Krydderiskuffen
Meltyper
Meltyper - specialmel
Meltyper
Kemi og teknik i køkkenet
Bageenzym
Gær
Test af bagepulver og natrons virkning
Grundlæggende Bagningsteknikker
Viden om mad
De populære smagsgivere i det asiatiske køkken
Mesterlig Krydring med 3 Asiatiske saucer
Olivenolie Naturens Flydende Guld
Oliven den glemte skat fra Antikken
Raffineret og Uraffineret Salt
Bær: Sundhed, Historie og Kulinarisk Kunst
Sæson
Sommer
Efterår
Vinter
Julekalender
Jul
Påske
Pinse
Forår
Gadgets i køkkenet
Kenwood Chef XL 1200W
Kenwood AT340 (Råkostjern)
Kenwood KAH358gl (Glasblender)
Kenwood AT312 (Citruspresse)
Kenwood AT320a (Krydderikværn)
Kenwood KAX950me (Kødhakker)
Kenwood KAX980me (Pasta rulle)
Kenwood KAX981me (Pasta / Fettuccine skærer)
Kenwood KAX700pl (Grøntsags spiralizer)
Kenwood KAX400pl (Råkostjern Tern)
Kenwood KAH740PL
Grundprincipper
Jævningskunst i Køkkenet
Jævning med mel og væske
Sammenligning af Jævningsmetoder
Hvid Sauce: En Alsidig Basis i Dansk Madlavning
Mine Favoritbutikker
Pandasia - Et sandt paradis for madelskere
Worldmart - Et globalt madmarked med utallige muligheder
Hedebogaard – Krydderiernes Mekka
Grilbutikken – Optimax bageenzym uden kompromis
Bagebixen - Himlen for bageentusiaster
Adlers Madværksted – Specialmel til den kræsne bager
Mine Favoritprodukter
Mine Favoritprodukter fra Pandasia
Mine Favoritprodukter fra Worldmart
Mine Favoritprodukter fra BageBixen
Mine Favoritprodukter fra Grillbutikken
Mine Favoritprodukter fra Adlers Madværksted
Mine Favoritprodukter fra Hedebogaard
Kontakt kogemanden Henrik
Tilmelding af Nyhedsbrev
Forside
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
Opskrifter der starter med S
Sigrid's frikadeller
Sigrid var min mormor, den her opskrift har sit udspring fra min mormor, min mormor brugte Allehånde og Nelliker i sine frikadeller, jeg bruger vand istedet for mælk, da jeg syndes at mælken gør frikadellerne tunge.
2287
Kategori
Svinekød
Sød krydderlage
En simpel syltelage er ofte det der er bedst, det er også det jeg har fundet frem til i denne som jeg skulle bruge til syltede rødbeder, den er simpel sammensat med krydderier som jeg gerne vil have det. Jeg har brugt laurbærblade, nelliker,...
731
Kategori
Sur Syltning
Sydasiatisk karrygryde med oksekød
Sydasiatisk karrygryde med oksekød - oversat til dansk så er det "oksekød i karry tomat chili og kanel" Og ja det kalder jeg denne ret, navnet er taget ud lige i luften. Hvorfor ikke selv finde på nye spændende navne og takket være Google translate...
696
Kategori
Asiatisk inspireret
Fremhævet
Spicy Teriyaki-Gochujang Dressing
Denne krydrede Teriyaki-Gochujang dressing er en skøn fusion af asiatisk smag, der tilfører et ekstra pift til enhver ret. Kombinationen af soja sauce og Teriyaki sauce giver en rig, umami-agtig base, mens Gochujang chili pasta bidrager med en dyb,...
174
Kategori
Asiatisk inspireret
Fremhævet
Syltet rødkål med appelsin og stjerneanis
Syltet rødkål er en klassisk tilbehørsret, der bringer en perfekt balance af sødme, syrlighed og varme krydderier til ethvert måltid. Med en subtil smag af appelsin og et strejf af anis er denne rødkål både en fryd for ganen og øjnene. Traditionelt...
20
Kategori
Sur Syltning
© 2024 Du må gerne dele, men kopiering er ulovligt Kopiering af opskrifter, diverse tekster samt billeder og video fra hjemmesiden er ikke tilladt. Hjemmesiden er lavet i samarbejde med Autismefoto