≡
Open menu
Opskrifter
Viden om madens oprindelse
De populære smagsgivere i det asiatiske køkken
Mesterlig Krydring med 3 Asiatiske saucer
Olivenolie Naturens Flydende Guld
Oliven den glemte skat fra Antikken
Mad og Viden
Tips og ideer
Krydderiskuffen
Meltyper
Meltyper - specialmel
Meltyper
Kemi og teknik i køkkenet
Bageenzym
Gær
Test af bagepulver og natrons virkning
Grundlæggende Bagningsteknikker
Viden om mad
Indsigt i kulhydratindholdet
Køkkenmaskinen
Kenwood Chef XL 1200W
Kenwood AT340 (Råkostjern)
Kenwood KAH358gl (Glasblender)
Kenwood AT312 (Citruspresse)
Kenwood AT320a (Krydderikværn)
Kenwood KAX950me (Kødhakker)
Kenwood KAX980me (Pasta rulle)
Kenwood KAX981me (Pasta / Fettuccine skærer)
Kenwood KAX700pl (Grøntsags spiralizer)
Kenwood KAX400pl (Råkostjern Tern)
Kenwood KAH740PL
Links
Bagværk og madlavning
Om kogemanden
Grundprincipper
Jævningskunst i Køkkenet
Jævning med mel og væske
Sammenligning af Jævningsmetoder
Hvid Sauce: En Alsidig Basis i Dansk Madlavning
Kontakt kogemanden Henrik
Front page
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Recipes starting with V
Vaniljekranse m/sprøjtepose
Jeg har her i 2021 stor lyst til, at prøve mig frem med at bage vaniljekranse - og så tilmed prøve mig frem, med at lave dem med en sprøjtepose, mest af alt fordi jeg håber på at kunne gøre det nemt og elegang, men også fordi det er en...
807
Category
Kager
Varm chokoladedrik
Jeg vil på ingen måde tage æren for denne opskrift, men jeg vil have æren af at dele den med jer alle, den er så himmelsk i smagen og så kan jeg selv være med til at drikke den da der ikke er ret mange kulhydrater i den... hvis man vil have færre...
138
Category
Drikke og andet
© 2024 Du må gerne dele, men kopiering er ulovligt Kopiering af opskrifter, diverse tekster samt billeder og video fra hjemmesiden er ikke tilladt. Hjemmesiden er lavet i samarbejde med Autismefoto