kitchen techniques 01672 half

Roux er fundamentet for mange klassiske retter og saucer. Denne simple, men essentielle teknik kombinerer smør og mel i en perfekt balance, der giver dig cremede saucer og fyldige supper.
Her guider vi dig gennem de forskellige typer af roux – fra lys til mørk – og hvordan de kan bruges i alt fra fransk cuisine til moderne retter. Forstå hemmeligheden bag en god roux og løft dine retter til nye højder.

august 20, 2024

Jævningskunst i Køkkenet: Smørbolle, Roux…

af Henrik Larsen

Når det kommer til at lave en god sauce, suppe eller stuvning, er jævning ofte…

695 visninger

august 21, 2024

Jævning med Mel og Vand…

af Henrik Larsen

Når du skal lave en lækker sauce, suppe eller stuvning, er valget af jævningsmetode afgørende…

897 visninger

august 21, 2024

Sammenligning af Jævningsmetoder

373 visninger

august 21, 2024

Sammenligning af Jævningsmetoder

af Henrik Larsen

Jævning af saucer, supper og stuvninger er en central del af madlavning, og der findes…

373 visninger