Da jeg ofte bliver spurgt om hvor jeg køber de forskellige ting, så vil jeg her på siden komme med links til de forskellige netbutikker.

Listen omfatter mel, bage tekniske hjælpemidler med mere, den kan også omfatte køkkenmaskiner og tilbehør til disse.

Her på siden kommer der links til hvor jeg køber mine ting, det kan være Bage enzymer, krydderier og meget andet, det er så nemt at trykke sig ind under der forskellige bogstaver eller overordnede emner som hver fane vil komme til at omhandle, lige nu er det med bogstaver, hen over tid vil disse blive skiftet ud med et mere retvisende navn for hver fane.

MEL OG ANDET

En stor del af mit mel køber jeg hos BageBixen men ellers går jeg efter tilbud, tidligere gik jeg efter Valsemøllen men grundet mit besvær med at komme rundt så har jeg valgt at skifte ud med hvorfra mel kommer i min husstand. Jeg har ingen bil og er delvis kørestolsbruger, så jeg har ret svært ved at handle storkøb af mel lokalt.

Manitoba Hvedemel – 5kg, Frumenta (Original). Klik på navnet for at komme til produktet.

Tipo 00 Hvedemel – 5kg, Frumenta. Klik på navnet for at komme til produktet.

CAPUTO INTEGRALE - 5 KG. Klik på navnet for at komme til produktet.

BAGE ENZYMER OG TEKNISKE HÆVEMIDLER

Det at skulle vælge mellem om man skal bage med klassisk gær eller om det skal være tørgær kan næsten skabe en krig mellem mennesker, for der er mange mange forskellige meninger om hvad der skal bruges og hvor meget der skal bruges, for eksempel er mine bage opskrifter hvor der bruges både tørgær og bage enzym gennem afprøvet mange gange med det jeg nu engang har skrevet i de enkelte opskrifter. Så jeg vil opfordre jer til at afprøve det jeg har skrevet i min opskrift.

Tørgær - Rødgær, 500 g. Klik på navnet for at komme til produktet.

Optimax Bageenzym 1 kg. Klik på navnet for at komme til produktet.

KØKKENMASKINER

Power og Elgiganten samt forskellige Webshops

UDSTYR TIL KØKKENMASKINEN

Power og Elgiganten samt forskellige Webshops

KRYDDERIER

Hedebogaard - deres krydderier samt urter er vildt gode og slår for det meste i mine øjne Santa Maria

ANDET UDSTYR